CU – Certificat de Urbanism

Va suntem alaturi in obtinerea certificatului urbanistic (CU) si in toate celelalte faze de constructie

Contacteaza-ne

DTAC – Documentatie Tehnica pentru Autorizatia de Construire

Ne ocupam de realizarea DTAC, si anume Documentatia Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire.

Ce vom face, mai exact?

Cu ajutorul echipei noastre de proiectanti, arhitecti si ingineri, ne vom ocupa de realizarea proiectului in baza caruia primaria sau consilul judetean de care apartii iti da oferi autorizatia de construire a imobilului. Acest stadiu este cunoscut si sub denumirea de Proiect pentru obtinerea Autorizatiei de Construire, pe scurt PAC.

Contacteaza-ne

DTAD – Documentatia Tehnica pentu obtinerea Autorizatia de Demolare

Ne ocupam de asemenea, de DTAD – proiectul de Documentatie Tehnica pentu obtinerea Autorizatiei de Demolare, in cazul in care doriti sa demolati integral sau partial o constructie existenta inainte de a construi alta. In aceast caz, va oferim expertiza echipei noastre de proiectare, compusa din arhitect, inginer de rezistenta si expert tehnic, acesta din urma fiind insarcinat cu expertiza tehnica a constructiei ce urmeaza a fi demolata.

Dupa intocmirea documentatiei necesare primaria sau consilul judetean trebuie sa isi dea acordul cu privire la demolarea constructiei. In trecut, aceasta documentatie era cunoscuta sub numele de Proiect pentru obtinerea Autorizatiei de Demolare sau, abreviat, PAD.

Contacteaza-ne

DTOE – Documentatia Tehnica pentru Organizarea Executiei

Venim in ajutorul dumneavoastra si in intocmirea DTOE, proiectul de Documentatie Tehnica pentru Organizarea Executiei.

De ce si cand este etapa absolut necesara?

DTOE trebuie realizata in cadrul proiectelor mai ample, ce necesita organizari de santier, amplasarea de baraci pentru muncitori sau pentru anumite etape de lucru, imprejmuiri temporare, izolarea santierului, racordarea temporara la utilitati sau realizarea unor lucrari pentru asigurarea utilitatilor in santier (curent electric, apa).

Aceasta documentatie este intocmita de un arhitect cu drept de semnatura. In trecut, Documentatia Tehnica pentru Organizarea Executiei purta numele de Proiect privind Organizarea Executiei (POE).

La noi puteti apela si pentru PT – Proiectul Tehnic – documentatie ce face referire la suma tuturor actelor si planurilor furnizate de arhitecti, ingineri de rezistenta, de instalatii, geotehnicieni, topometristi. Proiectul Tehnic este esential pentru activitatea constructorului insarcinat cu realizarea lucrarilor de constructie.

Contacteaza-ne

DDE – Detaliile de Executie

DDE, proiectul care cuprinde Detaliile de Executie, face parte din documentatia pentru Proiectul Tehnic (PT), si se refera la documentatia furnizata de proiectanti, cuprinzand detalii constructive importante ce sunt importante pentru indeplinirea tuturor parametrilor de conformitate cu proiectul, cu legislatia in vigoare si cu autorizatia de construire.

Contacteaza-ne

Fie ca sunteti proprietarul unui teren si doriti sa va ridicati un imobil- locuinta permanenta ori casa de vacanta, fie ca sunteti dezvoltator imobiliar si puneti la cale construirea unei locuinte colective sau a unei locuinte cuplate, echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii de proiectare. Oferim servicii de proiectare locuinte individuale, de proiectare case de vacanta, de proiectare locuinte colective si de proiectare locuinte cuplate, asa ca, indiferent de nevoile dumneavoastra, suntem aici pentru a va ajuta.

  • locuinte individuale – permanente si de vacanta
  • locuinte colective si cuplate
  • cladiri cu destinatia de hotel, pensiune
  • cladiri de birouri
  • cladiri pentru servicii medicale - spitale, clinici, cabinete medicale, centre de analize
  • constructii agricole si industriale
  • centre sportive si de intretinere corporala (SPA)
  • cladiri cu destinatie comerciala si servicii – magazine, showroom, service auto, piete
  • obiective culturale – librarii, biblioteci
  • spatii alimentatie publica – restaurante, cafenele, baruri

Expertize tehnice pentru constructii existente

O constructie existenta va fi modificata numai dupa efectuarea unei expertize tehnice specifice constructiilor, care sa releve modul in care poate fi consolidata, care sa dicteze maniera de extindere a acesteia sau sa aprobe/blocheze o supraetajare.

Siguranta este pe primul loc, iar in numele sigurantei se desfasoara aceste activitati de evaluare.

Pretul pe care noi il solicitam pentru efectuarea expertizei este unul accesibil, competitiv pe piata de profil, intrucat ne intereseaza sa te convingem sa soliciti o parere avizata fara sa regreti suma platita. Daca expertiza ar costa prea mult, cel mai probabil ai actiona fara sa ai toate datele tehnice la indemana.

Contacteaza-ne

Expertiza tehnica pentru proiectele de consolidare

Consolidarea unei constructii este intotdeauna o masura de laudat, fiindca un cutremur mare in Romania este o certitudine, numai momentul producerii lui este incert. Pe de alta parte, o cladire consolidata rezista mai bine in timp si permite un mai mare confort.

Consolidarea este obligatorie atunci cand se discuta despre supraetajare. O constructie nu poate primi (inca) un etaj daca parterul acesteia nu este consolidat. Iata, asadar, cum se ajunge la nevoia de solicitare a expertizelor tehnice pentru proiectele de supraetajare la care te gandesti.

De asemenea, atunci cand se urmareste extinderea imobilului, adica largirea suprafetei acesteia, este nevoie de o evaluare tehnica efectuata de experti. Specialistii nostri in expertize tehnice pentru proiectele tale de extindere sunt dispusi sa te ajute chiar acum!

Schimbarea destinatiei unei constructii existente implica si ea o procedura asemanatoare, deoarece se schimba configuratiile, dar si parametrii dupa care se realizeaza o expertiza.

Contacteaza-ne

Doresti sa discutam despre viitorul tau proiect de constructii?

Intra in legatura cu noi
Contacteaza-ne